7 redenen waarom JIJ mee moet doen aan de Slag om Nijverdal!

 

#1 Het maakt niet uit of je een racefietser of mountainbiker bent. Alles en iedereen is meer dan welkom!

Heb je een racefiets, mountainbike of wil je gewoon lekker aanmoedigen en alle deelnemers naar de finish schreeuwen? Kom lekker langs en geniet van de sportieve en gezellige sfeer.

 

 

#2 Je zet je in voor Stichting ALS wat iets is om enorm trots op te zijn.

Samen gaan we een enorm bedrag verzamelen voor stichting ALS! Voor de mensen die niet meer kunnen fietsen. Voor de mensen die een gezin achter moeten laten en juist voor de mensen die in de toekomst wél gaan genezen. Hier is veel onderzoek en veel geld voor nodig. Heel veel geld! Jij kan bijdragen aan deze weg naar verbetering en blijdschap. Samen trappen we ALS de wereld uit! Samen vieren we het leven! Samen bereiken we meer!

 

 

#3 Door de uitdagende en afwisselende route vliegen de kilo’s ervan af

Door de vele klimmetjes is de tocht zeer geschikt voor iedereen die er wat calorieën af wil fietsen. Zijn je goede voornemens al een beetje verwaterd? (Zoals bij 99% van de mensen). Geeft niks! De Slag om Nijverdal is jouw kans om het weer op te pakken! Een nieuw doel waar je naartoe kan werken. En als je dit samen met een groepje enthousiaste fietsers doet vliegen de kilometers voorbij, net zoals de kilo’s. Te mooi om waar te zijn toch?

 

#4 Als gevolg van #3 heb je nu weer recht op een biertje (of meer)

Jawel, die heb je wel verdiend na 60 of 90 kilometer afzien natuurlijk! Hard werken is hard ontspannen. Drink er een paar samen met je fietsmaten en praat lekker na over de tocht. Of neem koffie/ thee en steun meteen Stichting ALS! Cheers op jullie prestatie!

#5 Je kan een saaie weekend-verplichting op 23 maart inruilen voor een gave toertocht!

Je kent het wel…’Schat we moeten morgen naar de verjaardag van de buurman hè?’ Tja heb jij weer, daar gaat je vrije dag. Dan zit je toch liever op je fiets en geniet je van de route en de mooie omgeving? Of neem de jarige lekker mee en dan vieren we met z’n allen zijn verjaardag 😉 Het kan allemaal op 23 maart in Nijverdal!

 

#6 Alle vrouwen opgelet! Door de tocht te volbrengen laat je de man weer even zien wie de baas is!

Who run the world? Juist! Alle stoere en fietsende vrouwen verzamelen! Dit is jullie kans op eens te laten zien wie de broek aan heeft. Wist je dat de meeste mannen het niet aankunnen om verslagen te worden door een vrouw op sportgebied? App al je fietsvriendinnen en laat zien dat vrouwen écht wel kunnen fietsen…En hard ook!

 

 

 

#7 Geef je vriendschap een boost door samen de tocht te fietsen! (Dit werkt echt goed)

Even een dipje? Ruzie? Discussie? Tag gewoon die ene vriend op Facebook en fiets samen de Slag om Nijverdal. Het overwinnen van de 90km route is meer dan geschikt om die paar deukjes in die vriendschappelijke band weer te laten helen. Want overleven jullie de Slag om Nijverdal samen? Dan is jullie vriendschap goedgekeurd en kunnen jullie heel wat obstakels overwinnen. Dus klaar? Taggen maar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team Ride4asmile wenst jullie alvast een leuke tocht! #SamenfietsenvoorALS

 

Plezier gegarandeerd!

 

 

Volg ons op social media!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webiste: http://www.ride4asmile.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/slag-om-nijverdal/?viewAsMember=true
Facebook: https://www.facebook.com/Ride4aSmile/
Twitter: https://twitter.com/Ride4asmile
Instagram: https://www.instagram.com/slagomnijverdal/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *