Wat maakt de deelname aan de Slag om Nijverdal – Ride4aSmile zo speciaal:

De Toertocht van de slag om Nijverdal – Ride4asmile is een prachtige tocht dwars door de natuur van het Sallandse Heuvelland. Met vele vernieuwingen en grote verbeteringen is het een traditie geworden om jaarlijks weer een groot spektakel neer te zetten, volledig ten goede van het goede doel, Kanjers voor Kanjers!

Uniek

Wat de tocht uniek maak is dat het een toertocht is met prachtige onverharde gravelstroken die ook ontweken kunnen worden door routes over de gewone verharde weg. De keuze is dan ook volledig aan de renner zelf. Deze punten van een scheiding van wegen worden tijdens het evenement, duidelijk aangegeven door middel van bordjes. Iedereen is welkom bij deze toertocht. Van fanatiek naar recreatief en van klein naar groot. Zelfs als je geen fiets tot je beschikking hebt, ben je welkom bij de toertocht over de prachtige Sallandse heuvelrug. Deze fiets wordt dan door de organisatie aan jou beschikbaar gesteld.

Nijverdal

De wilgenwaerd is een activiteitencentrum in Nijverdal die haar toffe locatie beschikbaar stelt om de toertocht te organiseren waar omheen de prachtige parcoursen van 60 en 100 kilometer zijn neergelegd. De mooie onverharde en verharde wegen door de natuur, verzorgen een groot spektakel op deze goed verzorgde accommodatie rondom Nijverdal waarbij de route loopt over de befaamde motieweg en de holterbergerweg.

Steun Kanjers voor Kanjers

De studenten in de organisatie van de toertocht doen hun uiterste best om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen, waarvan de volledige opbrengst naar het goede doel Kanjers voor Kanjers gaat. Kanjers voor Kanjers zorgt ervoor dat sporten mogelijkheid wordt voor de kinderen waarbij dit niet vanzelfsprekend is. Kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben of mindervaliden die zo graag een sport willen beoefenen. Dus schrijf je nu in en help de kinderen die het wat moeilijker hebben in de omgeving. Want wat is er nou mooier dan door zelf te sporten, andere kinderen ook de kans te geven om te kunnen sporten.