Het doel van de toertocht

De Slag om Nijverdal – Ride4aSmile, georganiseerd door studenten. Is elk jaar opnieuw weer bezig een geweldig fiets evenement neer te zetten om de deelnemers een waar spektakel te laten beleven. De toertocht, geleverd in 2 verschillende routes, namelijk de 60 en 100 kilometer moet een beleving zijn voor de organisatie, de fietser en de bezoekers.

Doel

De organisatie van de Slag om Nijverdal – Ride4aSmile heeft voor ogen om een zo hoog mogelijk opbrengst in geldbedragen te behalen. Dit doel willen wij realiseren door een evenement neer te zetten die voor u perfect verzorgd is. Het volledige opgehaalde bedrag zal ten goede komen aan de organisatie van Kanjers voor Kanjers. Deze organisatie wil, door verschillende doeleinden ervoor zorgen dat alle kinderen in de omgeving die het wat minder hebben of mindervalide zijn, ook kunnen sporten en bewegen.

Hoe hoger het bedrag is dat wij bij elkaar verzamelen. Hoe meer kinderen er geholpen kunnen worden. Dit houdt in dat u fietst voor uzelf met een geweldige tocht die u mag meemaken. En u helpt indirect ook nog eens kinderen die het wat moeilijker hebben in hun omgeving. Een geweldig doel om samen voor ogen te hebben, en er met z’n allen wat aan te doen, toch?

Om dit doet te verwezenlijken zijn wij bezig met het zoeken naar sponsoren die voor dit geweldige goede doel een mooi bedrag over hebben. Verder zal door middel van de inschrijfgelden, behorend bij het evenement, de uiteindelijke cheque die aan Kanjers voor Kanjers wordt overgedragen, ook verhogen. Dus met jouw inschrijving, ben jij een echte Kanjer voor een Kanjer!!!

Kortom, uw bijdrage kan een groot verschil maken voor deze kinderen die zo hard hun best doen, er alles uit te halen. Samen kunnen we dit aan, van klein naar groot, samen staan we sterk!