SLAG OM NIJVERDAL – RIDE4ASMILE EDITIE 2020 GAAT HELAAS NIET DOOR

Helaas is door de regering aangekondigd dat alle evenementen tot 1 juni geen doorgang mogen vinden. Dat betekent dat ons evenement niet gehouden mag worden.

Als organisatie hebben wij begrip voor deze beslissing aangezien de gezondheid van bezoekers, deelnemers, medewerkers & vrijwilligers de hoogste prioriteit heeft!

Wij hopen u allemaal volgend jaar alsnog te mogen verwelkomen in hopelijk betere tijden.

Voor nu willen wij jullie  vragen om de adviezen van het RIVM op te volgen. De gezondheid van de samenleving staat in deze tijd voorop!

Om alsnog de Stichting ALS Nederland te kunnen steunen, hopen wij dat u alsnog een klein bedrag wilt doneren. Alleen met uw hulp kunnen wij deze geweldige stichting ondersteunen.

 


‼️SLAG OM NIJVERDAL – RIDE4ASMILE KOMT OPNIEUW TERUG‼️

Zondag 10 mei 2020 vindt alweer de 11e editie plaats van dit prachtige evenement! De gehele opbrengst gaat dit jaar naar Stichting ALS Nederland!

Stay tuned, meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. Wij kijken er naar uit, u ook?

 


Decathlon Apeldoorn gaat deelnemers voorzien van goodiebags!

Met trots presenteren wij jullie onze eerste sponsor!

Decathlon Apeldoorn gaat de deelnemers tijdens de tocht voorzien van goodiebags met etenswaren!🍌

LET OP: Om gebruik te maken van de goodiebag dien je jezelf vóór in te schrijven!📝

Ook interesse om dit evenement op wat voor manier dan ook te steunen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website!
www.ride4asmile.nl/contact of mail naar: Info@ride4asmile.nl!

Samen “trappen” we ALS de wereld uit!🚴‍♂️🧡

Afbeelding kan het volgende bevatten: fiets en tekst


Doneren op geef.nl!

Vanaf nu is de Slag om Nijverdal te vinden op de website geef.nl. Op deze manier is het mogelijk om direct te doneren aan Stichting ALS. Dus kan/wil je niet meedoen met de wielertocht, maar wil je wel je steentje bijdragen? Klik dan op onderstaande afbeelding en doneer! We zijn blij met elke euro en alle kleine beetjes helpen dus klik op de link en neem een kijkje en doneer voor ALS!

Schrijf je nu in met korting!


Wielertochten.nl

Vanaf nu is de tocht ook te vinden op de site van wielertochten.nl. Neem snel een kijkje op de site en vindt onder andere die wielerkalender van 2019, wielertips, routes en trainingen!


Inschrijving Slag om Nijverdal geopend! 

De inschrijving voor de Slag om Nijverdal is inmiddels geopend! Dit jaar hebben wij twee prachtige afstanden voor u uitgezet van 60 en 90 kilometer. Schrijf je nu in! Inschrijvingen lopen via de NTFU, klik hier om in te schrijven!


Ride4aSmile in 2019 als: ”Slag om Nijverdal – Ride4aSmile”

Goed nieuws! Ook in 2019 gaat Ride4aSmile door. Onder de nieuwe naam Slag om Nijverdal – Ride4aSmile. Het parcours is vernieuwd en er is een nieuw goed doel gekozen. Nieuwsgierig? Meer informatie volgt snel op de website en onze Facebookpagina.