Stichting Ride4asmile

Ride4aSmile is een stichting die is opgericht door de Hogeschool Saxion te Deventer. Met deze stichting wordt het mogelijk gemaakt om dit evenement te organiseren voor het goede doel. Dit jaar zal de volledige opbrengst naar Stichting ALS gaan.

Ride4aSmile organiseert dit jaar helaas geen toertocht vanwege het coronavirus. Wij hopen u volgend jaar alsnog te mogen verwelkomen en mocht u in de gelegenheid zijn dan zouden wij het ontzettend waarderen als u een klein bedrag zou willen doneren aan Stichting ALS Nederland.

Slag om Nijverdal – Ride4aSmile

Slag om Nijverdal – Ride4aSmile wordt georganiseerd door studenten van de Saxion Topsport Academy. Deze studenten volgen de opleiding Sportmarketing in Deventer.

Wij vinden het ontzettend jammer dat het evenement niet door kan gaan en wij jullie niet kunnen ontvangen om deel te nemen aan dit geweldige evenement. Toch proberen wij via deze online weg alsnog geld op te halen voor Stichting ALS.

Wij kunnen helaas op dit moment onze diverse sporten niet goed beoefenen. Toch vinden wij de gezondheid van de maatschappij belangrijker dan het wel of niet kunnen trainen. Natuurlijk gelden deze problemen niet alleen voor ons, maar voor de hele maatschappij.

Ondanks dat het coronavirus nu voornamelijk in het nieuws komt, vinden wij het ook belangrijk dat stichting zoals de Stichting ALS niet uit het oog verloren worden.

Wij vinden het belangrijk dat er aan de mensen met deze verschrikkelijke ziekte ALS wordt gedacht en daarom hopen wij op jullie ondersteuning in de vorm van een donatie.