Routes

Route 60 km

In de route van 60 km wordt er gestart vanaf de Wilgenweard te Nijverdal. De route zal een mix zijn van lange gravelstukken over de Sallandse Heuvelrug in combinatie met delen over het asfalt. Het is een heel uitdagend parcours met veel diverse stukken! In totaal zullen er 354 hoogtemeters moeten worden overbrugt inclusief de befaamde Holterberg. Niet zomaar een parcours dus! Kies jij voor een mountainbike met meer grip op het gravel, of toch voor de snellere racefiets op het asfalt? Op het 32 km-punt is er een rustpunt beschikbaar gesteld voor een hapje en een drankje! Waar ga jij voor? Schrijf je in en ga ”trappen” voor stichting ALS!

Details Route 60 km:

Startlocatie: De Wilgenweard. Sportlaan 6, 7443 RA Nijverdal

 

 


Route 90 km

Ben jij iemand die houdt van een echte ”challenge”? Dan is deze route echt iets voor jou! Met een parcours van 90 kilometer vol met verschillende ondergronden wordt jij echt getest! Het zal een combinatie zijn van lange gravelstukken door de Sallandse Heuvelrug en stukken over het asfalt! Het verschil met de route van 60 km is dat er een extra lusje aan vast zit van 30 km. Daarnaast moeten er 414 hoogtemeters worden overbrugt met wederom de befaamde Holterberg. Er zitten continu uitdagende stukken in waardoor je absoluut niet wordt verveeld. Op het 58 km-punt is er een rustpunt beschikbaar gesteld voor een hapje en een drankje! Ook deze route is te rijden met zowel de mountainbike als de racefiets! Waar ga jij voor? Schrijf je in en ga ”trappen” voor stichting ALS!

Details route 90 km:

Startlocatie: De Wilgenweard. Sportlaan 6, 7443 RA Nijverdal

Nog vragen of opmerkingen over de routes? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of de verschillende Social media kanalen!


Detail-informatie:

+ Voorinschrijving mogelijk
+ Gepijlde route
+ Douche- en kleedgelegenheid aanwezig
+ Mogelijkheid om fiets af te spuiten
+ Bewaakte fietsenstalling aanwezig
+ Verkrijgen deelnemersherinnering mogelijk
+ Korting bij voorinschrijving
+ Opbrengst voor ALS
+ Route in GPS beschikbaar
+ Helm verplicht
+ Aparte douche- en kleedgelegenheid voor mannen en vrouwen
+ Dames- en herentoiletten