fbpx

Blog Stijn Jansen

Waarom rijd ik de tocht van 200 kilometer?

Hey! Mijn Naam is Stijn Jansen en ook ik doe mee aan de Ride4asmile Elfstedentocht. Ik kijk er erg naar uit en vind het super tof om hier aan mee te mogen doen.

Naast het fietsen ben ik in het normale leven een triathleet en ben ik 24/7 bezig met mijn spieren. Je lichaam is je tempel, maar eigenlijk sta ik hier veel te weinig bij stil. ALS heeft mij dan ook een andere kijk gegeven richting mijn spieren en wat mogen wij blij zijn dat wij kunnen sporten.

Het is dan ook van groot belang dat wij zoveel mogelijk geld ophalen en dat wij met een mooi bedrag mensen met ALS kunnen helpen, het rondje fietsen is niks vergeleken met wat zij elke dag mee maken.

Ik vind het persoonlijk best een afstand , maar voor het goede doel doe ik dit graag. Door goede voeding en veel gezelligheid gaan we dit tochtje dan ook tot een mooi succes maken!

Denk jij veel na over je spieren? En vind jij dit een leuk evenement. Doneer dan! Want wij kunnen elke cent gebruiken maar vooral de mensen met ALS kunnen elke cent gebruiken. Er is nog te weinig bekend over de ziekte, maar wat wel bekend is is dat je spieren heel belangrijk zijn.

Woensdag gaat het gebeuren! Maar je kan blijven doneren!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *